Punainen kasvisomeletti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen kasvisomeletti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Punainen chili
1 kpl
Sipuli varsineen
1 rkl
Öljyä
6 kpl
Kananmunaa
5 rkl
Maitoa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprika ja chili ja poista kannat ja siemenet. Hienonna chili ja leikkaa paprika ja sipuli varsineen pieniksi paloiksi. Kuullota kasviksia hetki pannulla ja nosta ne lautaselle odottamaan. Sekoita munat ja maito ja mausta. Kaada pannulle hyytymään. Vähennä lämpöä ja sekoita massaa reunoista keskelle vetäen. Kun munakasmassa on melkein kypsä, ripottele täyte pinnalle ja nosta pannu liedeltä. Tarjoile munakas raikkaan vihersalaatin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.