Punajuuri-jauhelihakastike
4 Annosta
|30 min

Nappaa talteen!
Punajuuri on yksi oiva juures jota voi käyttää valmistamaan maukas jauhelihakastike.
| 400 g | jauhelihaa |
| 4 kpl | raastettua etikkapunajuurta |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 1/2 dl | ranskankermaa |
| hienonnettua persijlaa | |
| (vettä) |
- 1.
Paahda jauheliha pannulla. Lisää punajuuriraaste tai sienet, hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää muut aineet, paitsi persilja. Anna hautua 15-20 minuuttia.
Punajuuri-jauhelihakastike
Punajuuri on yksi oiva juures jota voi käyttää valmistamaan maukas jauhelihakastike.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 4 kpl | raastettua etikkapunajuurta |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 1/2 dl | ranskankermaa |
| hienonnettua persijlaa | |
| (vettä) |
Valmistus
- 1
Paahda jauheliha pannulla. Lisää punajuuriraaste tai sienet, hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää muut aineet, paitsi persilja. Anna hautua 15-20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




























