Punajuuri-jauhelihakastike | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Punajuuri jauhelihakastike

Punajuuri-jauhelihakastike

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Punajuuri on yksi oiva juures jota voi käyttää valmistamaan maukas jauhelihakastike.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
4 kpl
Raastettua etikkapunajuurta
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 1/2 dl
Ranskankermaa
Hienonnettua persijlaa
(vettä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha pannulla. Lisää punajuuriraaste tai sienet, hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää muut aineet, paitsi persilja. Anna hautua 15-20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.