Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-perunalaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa etikkapunajuurta raastettuna
300 g
Jauhelihaa
400 g
Pakastepurjo-perunasuikaleita
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 dl
Vettä tai kevytkermaa
Valkopippuria
Suolaa

Päälle:

1 dl
Kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta, esim. emmental

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista jauheliha kypsäksi pannulla ja pane sekaan peruna-purjosekoitus. Paista, kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää punajuuriraaste, murennettu ja veteen sekoitettu lihaliemikuutio sekä mausteet. Kumoa seos voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.