Punajuuri-perunalaatikko

Nappaa talteen!
| 2 kpl | isoa etikkapunajuurta raastettuna |
| 300 g | jauhelihaa |
| 400 g | pakastepurjo-perunasuikaleita |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 dl | vettä tai kevytkermaa |
| valkopippuria | |
| suolaa | |
| Päälle: | |
|---|---|
| 1 dl | kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta, esim. emmental |
- 1.
Paista jauheliha kypsäksi pannulla ja pane sekaan peruna-purjosekoitus. Paista, kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää punajuuriraaste, murennettu ja veteen sekoitettu lihaliemikuutio sekä mausteet. Kumoa seos voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | isoa etikkapunajuurta raastettuna |
| 300 g | jauhelihaa |
| 400 g | pakastepurjo-perunasuikaleita |
| 1 kpl | lihaliemikuutio |
| 1 dl | vettä tai kevytkermaa |
| valkopippuria | |
| suolaa | |
Päälle: | |
| 1 dl | kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta, esim. emmental |
Valmistus
- 1
Paista jauheliha kypsäksi pannulla ja pane sekaan peruna-purjosekoitus. Paista, kunnes perunat ovat pehmenneet. Lisää punajuuriraaste, murennettu ja veteen sekoitettu lihaliemikuutio sekä mausteet. Kumoa seos voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle juustoraaste. Paista 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












