Punajuuri-sillisalaatti

Nappaa talteen!
Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
| 500 g | punajuurta |
| 1 kpl | hapan omena |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | etikkakurkku |
| 200 g | matjessillifileetä |
| 1 kpl | (150 g) ranskankermaa |
- 1.
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.
Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.
Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuurta |
| 1 kpl | hapan omena |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | etikkakurkku |
| 200 g | matjessillifileetä |
| 1 kpl | (150 g) ranskankermaa |
Valmistus
- 1
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.
Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























