Punajuuri-sillisalaatti

Nappaa talteen!
Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
| 500 g | punajuurta |
| 1 kpl | hapan omena |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | etikkakurkku |
| 200 g | matjessillifileetä |
| 1 kpl | (150 g) ranskankermaa |
- 1.
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.
Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.
Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuurta |
| 1 kpl | hapan omena |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | etikkakurkku |
| 200 g | matjessillifileetä |
| 1 kpl | (150 g) ranskankermaa |
Valmistus
- 1
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.
Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












