Punajuuri-sillisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-sillisalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Anna punajuuri-sillisalaatin maustua viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.

Ainekset

500 g
Punajuurta
1 kpl
Hapan omena
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Etikkakurkku
200 g
Matjessillifileetä
1 kpl
(150 g) ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi ja anna jäähtyä. Kuori punajuuret ja omena ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kurkku ja sillifileet paloiksi.

Nosta ainekset kulhoon ranskankerman kanssa ja nostele sekaisin. Anna salaatin maustua viileässä vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.