Keitä punajuuret kuorineen puolikkaan sitruuna kanssa juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Hienonna vuohenjuusto pieniksi paloiksi ja pehmennä ranskankermalla. Mausta seos puolikkaan sitruunan raastetulla kuorella, hienonnetulla basilikalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vuoraa pienet uuniannosvuoat tai isot kahvikupit kelmulla. Asettele pohjalle ja reunoille punajuuriviipaleita.Täytä vuoat vuohenjuustoseoksella. Peitä vuokien pinnat punajuuriviipaleilla. Peitä vuoat kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.Kumoa vuoat tarjoilulautasille ja tarjoile rucolasalaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.