Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-vuohenjuustokupit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Punajuurta
1 kpl
Sitruuna
200 g
Vuohenmaitojuustoa
1 kpl
Ranskankermaa (150 g)
2 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä punajuuret kuorineen puolikkaan sitruuna kanssa juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ne nopeasti kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Hienonna vuohenjuusto pieniksi paloiksi ja pehmennä ranskankermalla. Mausta seos puolikkaan sitruunan raastetulla kuorella, hienonnetulla basilikalla ja ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Vuoraa pienet uuniannosvuoat tai isot kahvikupit kelmulla. Asettele pohjalle ja reunoille punajuuriviipaleita.Täytä vuoat vuohenjuustoseoksella. Peitä vuokien pinnat punajuuriviipaleilla. Peitä vuoat kelmulla ja anna tekeytyä kylmässä vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.Kumoa vuoat tarjoilulautasille ja tarjoile rucolasalaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.