Liuota hiiva haaleaan maitoon. Lisää mausteet, öljy ja punajuuriraaste. Alusta joukkoon sen verran jauhoja, että syntyy pehmeä taikina. Anna kohota 1 tunti. Vaivaa taikina leivinpöydällä tasaiseksi ja painele kahteen pieneen tai yhteen isoon voideltuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
Anna kohota 30 minuuttia. Voitele munalla. Tee pintaan saksilla viiltoja ja painele juusto paloina puoliksi leivän sisään. Ripottele pinnalle siemeniä. Paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
5481
1310
38,0 g
9,0 g
191,5 g
25,5 g
11,5 g
43,0 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
25 g Hiivaa,
2 tl Suolaa,
2 tl Rosmariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli