Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.
Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.
Katso lisää ideoita kananmunien marinointiin:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
161
672
5,0 g
1,3 g
21,3 g
21,3 g
—
7,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli