Punajuurimunat - Yhteishyvä

Punajuurimunat

???
Annokset
6
Etikkapunajuuren liemestä saat helpon ja pirteän värisen marinadin kananmunille.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa

MARINADI

1 1/2 dl
Etikkapunajuurien lientä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
3/10 tl
Suolaa

Näin teet

1

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana. Tarjoa punajuurimunia esimerkiksi brunssilla tai pääsiäispöydässä.

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g128 g
Proteiinia7 g42 g
Rasvaa5 g30 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj672 4030
Energiaa kcal161 963

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,3 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja21 g128 g
Proteiinia7 g42 g
Rasvaa5 g30 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj672 4030
Energiaa kcal161 963

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,3 tl Suolaa

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Piia Arnould

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.