Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuurimunat

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Etikkapunajuuren liemestä saat helpon ja pirteän värisen marinadin kananmunille. Tarjoa punajuurimunia esimerkiksi brunssilla tai pääsiäispöydässä.

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa

Marinadi

1 1/2 dl
Etikkapunajuurien lientä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

6 kpl
Kananmunaa
2

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.

1/4 tl
Suolaa
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 1/2 dl
Etikkapunajuurien lientä
Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

161

672

5,0 g

1,3 g

21,3 g

21,3 g

7,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli