Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoidut kananmunat x 4 – näin marinoit muniin herkullisia makuja ja värejä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 3.4.2017
|
Muokattu: 2.2.2021
Marinoidut kananmunat näyttävät kauniilta ja maistuvat herkullisilta. Käytä marinadiin kurkumaa, punajuurta, yrttejä tai soijakastiketta ja cayennenpippuria. Tarjoa munat esimerkiksi salaatin tai keiton päällä, aamupalalla, brunssilla tai pääsiäispöydässä. Tässä neljä maukasta ja värikästä vinkkiä!

Näin teet marinoituja kananmunia

Marinoitujen munien valmistus on helppoa. Keitä munat ja kuori ne jäähtyneenä. Upota sitten munat marinadiin ja anna maustua jääkaapissa kuuden tunnin ajan. Marinointi tuo muniin paitsi kauniin värin, myös lisää makua. Etenkin vahvasti umamilta maistuvat, soijamarinoidut munat ovat nousseet hitiksi.

Etkö ehdi odottaa? Hehkuvan vihreään yrttiöljyyn upotetut munat eivät vaadi marinoitumisaikaa, vaan ovat hetkessä valmiit!

Marinoidut munat: neljä tapaa maustaa kananmunasta entistä herkullisempi

Piristä värikkäillä punajuuri- ja kurkumamunilla salaatteja ja voileipiä tai tarjoa niitä sellaisenaan. Vihreät yrttimunat ovat mainio lisä raikkaisiin salaatteihin. Chili-soijamunat sopivat etenkin aasialaisten ruokien, kuten paistetun riisin lisukkeeksi.

Katso lisää kananmunareseptejä