
Paistettu katkarapuriisi
Ainekset
Valmistus
Sulata katkaravut. Kuori ja viialoi sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi kaali. Kuori porkkana ja leikkaa se tikuiksi. Kuutioi paprika.
Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää kasvikset ja paista pari minuuttia sekoitellen. Lisää riisi ja paista edelleen sekoitellen noin 4 minuuttia tai kunnes riisi ruskistuu kevyesti.
Riko kananmunat pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes kananmuna on kypsää. Sekoita katkaravut joukkoon. Mausta chili- ja soijakastikkeilla, suolalla ja pippurilla. Lisää hienonnettua korianteria pinnalle.
Vinkki: Paistettuun riisiin sopivat myös pakasteherneet, maissi ja sekavihannekset.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
292
1223
8,3 g
1,0 g
37,3 g
5,3 g
2,3 g
14,5 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli