Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.
Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.
Katso lisää ideoita kananmunien marinointiin:
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
587
140
12,5 g
1,8 g
0,2 g
0,2 g
—
7,0 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kurkumaa,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli