Kurkumamunat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurkumamunat

???
Kurkumasta keltaisen värin saaneet kananmunat sopivat juhlalounaalle tai aurinkoisen aamun aamupalapöytään.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa

MARINADI

1 tl
Kurkumaa
1/2 dl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunamehua

Näin teet

1

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana. Tarjoa kultamunia esimerkiksi brunssilla tai pääsiäispöydässä.

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia7 g42 g
Rasvaa13 g75 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj587 3522
Energiaa kcal140 842

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Kurkumaa

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g1 g
Proteiinia7 g42 g
Rasvaa13 g75 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj587 3522
Energiaa kcal140 842

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Kurkumaa

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Piia Arnould

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.