Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.
Liuota sokeri kuumaan veteen. Lisää muut marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.
Katso lisää ideoita kananmunien marinointiin:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
93
388
5,0 g
1,3 g
3,7 g
2,7 g
—
7,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Kuumaa vettä,
1 tl Cayennenpippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli