Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chili-soijamunat

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Soijalla ja cayennenpippurilla maustettu marinadi antaa näille munille potkua! Tarjoa chili-soijamunia esimerkiksi keiton tai salaatin päällä.

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa

Marinadi

3 rkl
Kuumaa vettä
1 rkl
Ruokokidesokeria
3/4 dl
soijaa
1/2 dl
Riisiviinietikkaa
1 tl
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

6 kpl
Kananmunaa
2

Liuota sokeri kuumaan veteen. Lisää muut marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.

1 rkl
Ruokokidesokeria
3 rkl
Kuumaa vettä
3/4 dl
soijaa
1/2 dl
Riisiviinietikkaa
1 tl
Cayennenpippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

93

388

5,0 g

1,3 g

3,7 g

2,7 g

7,8 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Kuumaa vettä,

1 tl Cayennenpippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli