Punajuurisilli - Yhteishyvä

Punajuurisilli

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
1 - 2 kpl
(pientä) salottisipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Etikkapunajuurien säilöntälientä
1 tl
Limetin mehua
2 1/2 tl
Hunajaa
1 dl
Etikkapunajuurikuutioita

KORISTELUUN:

Tuoretta tilliä
Limetin lohkoja

Näin teet

1

Huuhtele sillifileet huolellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa ne talouspaperiin. Leikkaa sillistä sopivia suupaloja. Kuori salottisipuli ja valkosipulinkynsi ja leikkaa ne renkaiksi. Sekoita punajuuriliemi, limetin mehu ja hunaja keskenään. Kaada liemi sipuli- ja valkosipulirenkaiden ja sillipalojen päälle. Anna maustua kylmässä hetki. Asettele tarjoiluvadille limittäin sillifileitä, sipuli- ja valkosipulirenkaita ja punajuurikuutioita. Kaada liemi päälle. Koristele tuoreella tillillä ja limetin lohkoilla.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa