Punajuurisilli

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkevytsuolattua sillifileetä
1 - 2 kpl(pientä) salottisipulia
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rkletikkapunajuurien säilöntälientä
1 tllimetin mehua
2 1/2 tlhunajaa
1 dletikkapunajuurikuutioita

Koristeluun:

tuoretta tilliä
limetin lohkoja

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele sillifileet huolellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa ne talouspaperiin. Leikkaa sillistä sopivia suupaloja. Kuori salottisipuli ja valkosipulinkynsi ja leikkaa ne renkaiksi. Sekoita punajuuriliemi, limetin mehu ja hunaja keskenään. Kaada liemi sipuli- ja valkosipulirenkaiden ja sillipalojen päälle. Anna maustua kylmässä hetki. Asettele tarjoiluvadille limittäin sillifileitä, sipuli- ja valkosipulirenkaita ja punajuurikuutioita. Kaada liemi päälle. Koristele tuoreella tillillä ja limetin lohkoilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025