Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuurisilli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kevytsuolattua sillifileetä
1 - 2 kpl
(pientä) salottisipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Etikkapunajuurien säilöntälientä
1 tl
Limetin mehua
2 1/2 tl
Hunajaa
1 dl
Etikkapunajuurikuutioita

Koristeluun:

Tuoretta tilliä
Limetin lohkoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele sillifileet huolellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa ne talouspaperiin. Leikkaa sillistä sopivia suupaloja. Kuori salottisipuli ja valkosipulinkynsi ja leikkaa ne renkaiksi. Sekoita punajuuriliemi, limetin mehu ja hunaja keskenään. Kaada liemi sipuli- ja valkosipulirenkaiden ja sillipalojen päälle. Anna maustua kylmässä hetki. Asettele tarjoiluvadille limittäin sillifileitä, sipuli- ja valkosipulirenkaita ja punajuurikuutioita. Kaada liemi päälle. Koristele tuoreella tillillä ja limetin lohkoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.