Punakaalisalaatti

Arvostele resepti
6 Annosta

30 min

Raikas punakaalisalaatti maistuu liharuokien kera.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
300 gpunakaalia
100 glehtikaalia
1 kplomena
1 kplpersimoni
3 rklhienonnettua persiljaa
1 dlsaksanpähkinöitä

Limetti-hunajakastike

1 kpllimetin mehu
2 rkloliiviöljyä
2 tlhunajaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Raasta punakaali. Revi lehtikaalit irti varsistaan. Kiehauta lehdet nopeasti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Pese omena ja suikaloi kastikkeen joukkoon. Pese ja paloittele persimoni. Hienonna persilja. Paahda ja rouhi pähkinät. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Limetin mehu, Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä