Punakaalisalaatti - Yhteishyvä

Punakaalisalaatti

Punakaalisalaatti
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Raikas punakaalisalaatti maistuu liharuokien kera.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Punakaalia
100 g
Lehtikaalia
1 kpl
Omena
1 kpl
Persimoni
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Saksanpähkinöitä

LIMETTI-HUNAJAKASTIKE

1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Raasta punakaali. Revi lehtikaalit irti varsistaan. Kiehauta lehdet nopeasti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Pese omena ja suikaloi kastikkeen joukkoon. Pese ja paloittele persimoni. Hienonna persilja. Paahda ja rouhi pähkinät. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 7.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g47 g
Proteiinia3 g18 g
Rasvaa11 g68 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj625 3752
Energiaa kcal150 897

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limetin mehu

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g47 g
Proteiinia3 g18 g
Rasvaa11 g68 g
Kuituja3 g17 g
Energiaa kj625 3752
Energiaa kcal150 897

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Limetin mehu

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.