Punastuva Caesar-kastike

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 dl(kevyt)majoneesia
2 dlraastettua parmesaania
1/2 kplanjovisfileitä
2 kplvalkosipulin kynttä
2 tldijoninsinappia
4 dltomaattimehua
1/2 - 1 dloliiviöljyä
tilkka sitruunamehua halutessasi
hiukan cayennenpippuria

Lisäksi:

1 kgkasviksia

Valmistus

  1. 1

    Valmista kastike monitoimikoneessa tai korkeassa kannussa sauvasekoittimella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutetut anjovikset ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy. Mausta. Voit sekoittaa salaatin valmiiksi tai asetella isolle vadille omiksi ryhmikseen esim. salaatti- ja kurkkusuikaleita, tomaatinlohkoja, melonikuutioita, suikaloitua lehtiselleriä, herkkusieniviipaleita, oliiveja. Tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä