Punastuva Caesar-kastike

Nappaa talteen!
| 2 dl | (kevyt)majoneesia |
| 2 dl | raastettua parmesaania |
| 1/2 kpl | anjovisfileitä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | dijoninsinappia |
| 4 dl | tomaattimehua |
| 1/2 - 1 dl | oliiviöljyä |
| tilkka sitruunamehua halutessasi | |
| hiukan cayennenpippuria | |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 1 kg | kasviksia |
- 1.
Valmista kastike monitoimikoneessa tai korkeassa kannussa sauvasekoittimella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutetut anjovikset ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy. Mausta. Voit sekoittaa salaatin valmiiksi tai asetella isolle vadille omiksi ryhmikseen esim. salaatti- ja kurkkusuikaleita, tomaatinlohkoja, melonikuutioita, suikaloitua lehtiselleriä, herkkusieniviipaleita, oliiveja. Tarjoa kastike erikseen.
Punastuva Caesar-kastike
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | (kevyt)majoneesia |
| 2 dl | raastettua parmesaania |
| 1/2 kpl | anjovisfileitä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | dijoninsinappia |
| 4 dl | tomaattimehua |
| 1/2 - 1 dl | oliiviöljyä |
| tilkka sitruunamehua halutessasi | |
| hiukan cayennenpippuria | |
Lisäksi: | |
| 1 kg | kasviksia |
Valmistus
- 1
Valmista kastike monitoimikoneessa tai korkeassa kannussa sauvasekoittimella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutetut anjovikset ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy. Mausta. Voit sekoittaa salaatin valmiiksi tai asetella isolle vadille omiksi ryhmikseen esim. salaatti- ja kurkkusuikaleita, tomaatinlohkoja, melonikuutioita, suikaloitua lehtiselleriä, herkkusieniviipaleita, oliiveja. Tarjoa kastike erikseen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























