Punastuva Caesar-kastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punastuva Caesar-kastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
(kevyt)majoneesia
2 dl
Raastettua parmesaania
1/2 kpl
Anjovisfileitä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Dijoninsinappia
4 dl
Tomaattimehua
1/2 - 1 dl
Oliiviöljyä
Tilkka sitruunamehua halutessasi
Hiukan cayennenpippuria

lisäksi:

1 kg
Kasviksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kastike monitoimikoneessa tai korkeassa kannussa sauvasekoittimella. Lisää majoneesin joukkoon raastettu parmesaani, valutetut anjovikset ja sinappi. Soseuta ainekset ja lisää ohuena nauhana tomaattimehu ja öljy. Mausta. Voit sekoittaa salaatin valmiiksi tai asetella isolle vadille omiksi ryhmikseen esim. salaatti- ja kurkkusuikaleita, tomaatinlohkoja, melonikuutioita, suikaloitua lehtiselleriä, herkkusieniviipaleita, oliiveja. Tarjoa kastike erikseen.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.