Puolikuutortut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolikuutortut

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Pakastetorttutaikinalevyä

täyte

1 kpl
Kuivahedelmä-marjasekoitusta (rainbow fantasy)
3 - 4 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Pane kattilaan kuivahedelmä-marjasekoitus ja vesi. Anna seoksen kiehua hiljalleen parinkymmenen minuutin ajan, kunnes tuloksena on hillomainen seos. Jäähdytä täyte.Ota sulaneista torttulevyistä pyöreällä muotilla taikinapaloja. Laita kunkin ympyrän keskelle lusikallinen täytettä. Kostuta reunoja vedellä, käännä toinen taikinapuoli täytteen yli niin, että muodostuu puoliympyrä ja painele reunat tiiviisti yhteen. Paista torttuja leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa noin 13 minuuttia. Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.