Puolukka-kaurapiirakka - Yhteishyvä

Puolukka-kaurapiirakka

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Voita tai margariinia
1 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
6 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Kanelia
2 1/2 dl
Puolukkahilloa

KAURAMURUSEOS

50 g
Voita tai margariinia
2 dl
Kaurahiutaleita
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

PINNALLE

Tomusokeria

Näin teet

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina leivinpaperoidun piirakkavuoan (noin 30 cm) pohjalle ja reunoille. Levitä päälle hillo. Murusta kulhossa kylmä rasva, kaurahiutaleet ja sokerit keskenään. Ripottele piirakan pinnalle. Paista piirakka 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi. Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja57 g566 g
Proteiinia7 g74 g
Rasvaa23 g227 g
Kuituja3 g25 g
Energiaa kj1940 19396
Energiaa kcal463 4634

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Kanelia

  • Tomusokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja57 g566 g
Proteiinia7 g74 g
Rasvaa23 g227 g
Kuituja3 g25 g
Energiaa kj1940 19396
Energiaa kcal463 4634

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Kanelia

  • Tomusokeria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.