Puolukka-omenaritarit | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukka-omenaritarit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pullaviipaletta
2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1 rkl
Sokeria

paistamiseen

Voita tai margariinia

hilloke

1 kpl
Iso omena
1 dl
Puolukoita
2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista hilloke. Kuori ja paloittele omena kattilaan. Lisää puolukat ja sokeri. Kuumenna hiljalleen, kunnes omena soseutuu osittain. Anna jäähtyä.

Kastele pullaviipaleet sokerilla maustetussa muna-maidossa. Paista pullaviipaleet rasvassa kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa hillokkeen ja kermavaahtonokareen kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 1.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

400

96

2,0 g

0,8 g

15,0 g

15,0 g

1,0 g

3,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pullaviipaletta,

Voita tai margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli