Puolukkainen poropasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(240 g) poronkäristystä (pakaste)
200 gtuoreita herkkusieniä
2 rklvasikanfondia
2 1/2 dl(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
2 1/2 dlvettä
1/2 tlrouhittua mustapippuria
suolaa tarvittaessa
2 rkl(mietoa) sinappia
2 rklpuolukkahilloa
3 rklsuurustetta vaaleille kastikkeille

Lisäksi:

350 gpastaa

Valmistus

  1. 1

    Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä