Puolukkainen poropasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkainen poropasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(240 g) poronkäristystä (pakaste)
200 g
Tuoreita herkkusieniä
2 rkl
Vasikanfondia
2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
2 1/2 dl
Vettä
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Suolaa tarvittaessa
2 rkl
(mietoa) sinappia
2 rkl
Puolukkahilloa
3 rkl
Suurustetta vaaleille kastikkeille

lisäksi:

350 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.