Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukkainen poropasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(240 g) poronkäristystä (pakaste)
200 g
Tuoreita herkkusieniä
2 rkl
Vasikanfondia
2 1/2 dl
(1 prk) kolmen juuston ruokakermaa
2 1/2 dl
Vettä
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Suolaa tarvittaessa
2 rkl
(mietoa) sinappia
2 rkl
Puolukkahilloa
3 rkl
Suurustetta vaaleille kastikkeille

Lisäksi:

350 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.