Puolukkainen poropasta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (240 g) poronkäristystä (pakaste) |
| 200 g | tuoreita herkkusieniä |
| 2 rkl | vasikanfondia |
| 2 1/2 dl | (1 prk) kolmen juuston ruokakermaa |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| suolaa tarvittaessa | |
| 2 rkl | (mietoa) sinappia |
| 2 rkl | puolukkahilloa |
| 3 rkl | suurustetta vaaleille kastikkeille |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 350 g | pastaa |
- 1.
Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.
Puolukkainen poropasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (240 g) poronkäristystä (pakaste) |
| 200 g | tuoreita herkkusieniä |
| 2 rkl | vasikanfondia |
| 2 1/2 dl | (1 prk) kolmen juuston ruokakermaa |
| 2 1/2 dl | vettä |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| suolaa tarvittaessa | |
| 2 rkl | (mietoa) sinappia |
| 2 rkl | puolukkahilloa |
| 3 rkl | suurustetta vaaleille kastikkeille |
Lisäksi: | |
| 350 g | pastaa |
Valmistus
- 1
Paista poronkäristys pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja viipaloi herkkusienet lopussa joukkoon. Lisää loput ainekset ja keitä ilman kantta 5 minuuttia. Suurusta. Keitä pasta kypsäksi kiehuvassa (suolalla maustetussa) vedessä. Valuta ja kääntele kastikkeen joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























