Puolukkaiset keikausmuffinit

Arvostele resepti
9 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Pohjalle:

200 gpuolukoita (n. 4 dl)

Taikina:

50 gmargariinia
1/2 dlvettä
2 kplkananmunaa
1 1/2 dlsokeria
2 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria

Valmistus

  1. 1

    Voitele muffinivuoat ja jaa marjat niihin. Kiehauta margariini ja vesi. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää vaahdon joukkoon kuuma vesi-rasvaseos ja jauhot. Kaada taikina marjojen päälle vuokiin. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Kumoa ja tarjoile lämpiminä tai jäähdytettynä. Seuraksi sopii vaniljakastike tai jäätelö.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä