Puolukkaiset keikausmuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkaiset keikausmuffinit

Fork and knife
9 Kappaletta
Fork and knife
9 Kappaletta

Ainekset

pohjalle:

200 g
Puolukoita (n. 4 dl)

taikina:

50 g
Margariinia
1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Voitele muffinivuoat ja jaa marjat niihin. Kiehauta margariini ja vesi. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää vaahdon joukkoon kuuma vesi-rasvaseos ja jauhot. Kaada taikina marjojen päälle vuokiin. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Kumoa ja tarjoile lämpiminä tai jäähdytettynä. Seuraksi sopii vaniljakastike tai jäätelö.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.