Puolukkaiset keikausmuffinit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukkaiset keikausmuffinit

???
Kappaleita
9
Jaa Somessa

Ainekset

POHJALLE:

200 g
Puolukoita (n. 4 dl)

TAIKINA:

50 g
Margariinia
1/2 dl
Vettä
2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria

Näin teet

1

Voitele muffinivuoat ja jaa marjat niihin. Kiehauta margariini ja vesi. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää vaahdon joukkoon kuuma vesi-rasvaseos ja jauhot. Kaada taikina marjojen päälle vuokiin. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Kumoa ja tarjoile lämpiminä tai jäähdytettynä. Seuraksi sopii vaniljakastike tai jäätelö.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019