Purjo-maissiletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Purjo-maissiletut

???
Kappaleita
30
Pilko purjo-maissilettujen lisäkkeeksi avokadoa, tomaattia ja korianteria. Tarjoa lisäksi salsakastiketta ja ranskankermaa
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
2 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 dl
Kauraleseitä
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Öljyä
1/4 kpl
Purjoa
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
Öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Huuhtele purjo ja hienonna. Pehmennä purjoa öljyssä pannulla. Kiehauta maissit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Lisää taikinaan puolet purjosta ja maissista. Paista taikinasta öljyssä pannulla keskilämmöllä lettuja. Tarjoa loppu purjo ja maissi lettujen lisäkkeenä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
Muokattu: 23.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g126 g
Proteiinia2 g50 g
Rasvaa2 g51 g
Kuituja0 g13 g
Energiaa kj165 4955
Energiaa kcal39 1184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Öljyä paistamiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g126 g
Proteiinia2 g50 g
Rasvaa2 g51 g
Kuituja0 g13 g
Energiaa kj165 4955
Energiaa kcal39 1184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Öljyä paistamiseen

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.