Purjo-perunasosekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Purjo-perunasosekeitto

Purjo-perunasosekeitto

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Purjo-perunasosekeittoon tarvitsen purjon ja perunan lisäksi vain muutaman mausteen. Nauti keitto kevyenä arkiruokana vai juhla-aterian alkuruokana.

Ainekset

1 l
Vettä
5 kpl
Perunaa
1 kpl
Purjosipuli
2 dl
Ruoanvalmistuskermaa tai kasvisrasvavalmistetta
1 tl
Suolaa
Persiljaa

pinnalle

Metsäsieniä tai herkkusieniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese, kuori ja paloittele perunat. Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Keitä kasvikset kypsäksi vedessä.

5 kpl
Perunaa
1 kpl
Purjosipuli
2

Pieni ja paista sienet pannulla. Soseuta keitto liemineen. Lisää ruoanvalmistuskerma ja suola. Tarjoile paistettujen sienien ja tuoreen leivän kanssa.

Metsäsieniä tai herkkusieniä
2 dl
Ruoanvalmistuskermaa tai kasvisrasvavalmistetta
1 tl
Suolaa
1 l
Vettä
Persiljaa
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.