Pese, kuori ja paloittele perunat. Halkaise, huuhtele ja paloittele purjo. Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot ja kasvikset. Keitä kasvikset kypsäksi noin 20 minuuttia.
Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää keittoon. Soseuta keitto liemineen. Lisää kerma.
Hienonna persilja. Ripottele annosten pinnalle persiljaa ja paahdettua sipulirouhetta.
Vinkki: Saat keitosta vegaanisen käyttämällä kaurakermaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
191
797
9,3 g
3,5 g
19,8 g
3,8 g
3,0 g
5,3 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl paahdettua sipulirouhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli