Puutarhurin kasvisjuustokeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puutarhurin kasvisjuustokeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka
Pala lanttua
1 kpl
Kesäkurpitsa
3 rkl
Margariinia
4 rkl
Vehnäjauhoja
200 g
Sulatejuustoa
2 kpl
Kirveliä
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 1/2 l
Kasvislientä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori juurekset. Leikkaa kaikki kasvikset reiluiksi tikuiksi. Sulata kattilassa rasva ja kuullota kasviksia hetken aikaa kuumassa rasvassa. Lisää sekoittaen vehnäjauhot. Kaada päälle kasvisliemi ja keitä kasviksia 7-10 minuuttia, kunnes ne tuntuvat melkein kypsiltä. Lisää sulatejuusto nokareina. Kiehauta keitto ja mausta keitto kirvelillä ja hienonnetulla persiljalla.0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.7.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.