Puutarhurin kasvisjuustokeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplporkkanaa
1 kplpalsternakka
pala lanttua
1 kplkesäkurpitsa
3 rklmargariinia
4 rklvehnäjauhoja
200 gsulatejuustoa
2 kplkirveliä
3 rklhienonnettua persiljaa
1 1/2 lkasvislientä

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori juurekset. Leikkaa kaikki kasvikset reiluiksi tikuiksi. Sulata kattilassa rasva ja kuullota kasviksia hetken aikaa kuumassa rasvassa. Lisää sekoittaen vehnäjauhot. Kaada päälle kasvisliemi ja keitä kasviksia 7-10 minuuttia, kunnes ne tuntuvat melkein kypsiltä. Lisää sulatejuusto nokareina. Kiehauta keitto ja mausta keitto kirvelillä ja hienonnetulla persiljalla.0805

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025