Pyttisleipä
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | pakastepyttipannua |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (n. 140 g) pekonia |
| 1 dl | silputtua maustekurkkua |
| Kastike | |
|---|---|
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
| 2 - 3 rkl | ketsuppia |
| rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Paahda halutessasi leivät rapeiksi ja nosta lautasille. Kypsennä pyttipannu öljyssä pannussa, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Annostele pyttipannu leiville. Paista pekoniviipaleet rapeaksi toisessa pannussa. Valuta hetki talouspaperilla vuoratulla lautasella. Lisää pekoniviipaleet ja maustekurkku leiville. Yhdistä kermaviili ja ketsuppi sekä ripaus pippuria. Lusikoi kastiketta leipien päälle tai tarjoa erikseen.
Pyttisleipä
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 1 kpl | pakastepyttipannua |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (n. 140 g) pekonia |
| 1 dl | silputtua maustekurkkua |
Kastike | |
| 1 kpl | (200 g) kermaviiliä |
| 2 - 3 rkl | ketsuppia |
| rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Paahda halutessasi leivät rapeiksi ja nosta lautasille. Kypsennä pyttipannu öljyssä pannussa, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Annostele pyttipannu leiville. Paista pekoniviipaleet rapeaksi toisessa pannussa. Valuta hetki talouspaperilla vuoratulla lautasella. Lisää pekoniviipaleet ja maustekurkku leiville. Yhdistä kermaviili ja ketsuppi sekä ripaus pippuria. Lusikoi kastiketta leipien päälle tai tarjoa erikseen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












