Pyttisleipä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pyttisleipä

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
1 kpl
Pakastepyttipannua
1 - 2 rkl
Öljyä
1 kpl
(n. 140 g) pekonia
1 dl
Silputtua maustekurkkua

KASTIKE

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
2 - 3 rkl
Ketsuppia
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Paahda halutessasi leivät rapeiksi ja nosta lautasille. Kypsennä pyttipannu öljyssä pannussa, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Annostele pyttipannu leiville. Paista pekoniviipaleet rapeaksi toisessa pannussa. Valuta hetki talouspaperilla vuoratulla lautasella. Lisää pekoniviipaleet ja maustekurkku leiville. Yhdistä kermaviili ja ketsuppi sekä ripaus pippuria. Lusikoi kastiketta leipien päälle tai tarjoa erikseen.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 15.5.2019