Pyttisleipä | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pyttisleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
1 kpl
Pakastepyttipannua
1 - 2 rkl
Öljyä
1 kpl
(n. 140 g) pekonia
1 dl
Silputtua maustekurkkua

kastike

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
2 - 3 rkl
Ketsuppia
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda halutessasi leivät rapeiksi ja nosta lautasille. Kypsennä pyttipannu öljyssä pannussa, välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Annostele pyttipannu leiville. Paista pekoniviipaleet rapeaksi toisessa pannussa. Valuta hetki talouspaperilla vuoratulla lautasella. Lisää pekoniviipaleet ja maustekurkku leiville. Yhdistä kermaviili ja ketsuppi sekä ripaus pippuria. Lusikoi kastiketta leipien päälle tai tarjoa erikseen.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.