Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Quorn-texmexpyörykät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Quorn-rouheesta valmistetut pyörykät voi pyöräyttää lopuksi pannulla makeassa chilikastikkeessa ja koristella korianterilla. Pyörykät sopivat myös pastakastikkeeseen.

Ainekset

1 kpl
(300 g) quorn-sieniproteiinirouhetta (pakaste)
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Texmex-mausteseosta
1 tl
Ruokokidesokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna quorn-rouheen hieman sulaa. Kuullota kuoritut sipuli ja valkosipulinkynnet pannulla öljyssä mausteseoksen ja sokerin kanssa.
Siirrä kaikki murekemassan ainekset monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi, hieman karkeaksi massaksi. Pyörittele massasta pyöreitä pullia. Paista pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

89

372

6,0 g

1,0 g

5,3 g

1,3 g

0,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (300 g) quorn-sieniproteiinirouhetta (pakaste),

Valkosipulinkynttä,

1 rkl Texmex-mausteseosta,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli