Quorn-texmexpyörykät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Quorn-texmexpyörykät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Quorn-rouheesta valmistetut pyörykät voi pyöräyttää lopuksi pannulla makeassa chilikastikkeessa ja koristella korianterilla. Pyörykät sopivat myös pastakastikkeeseen.

Ainekset

1 kpl
(300 g) quorn-sieniproteiinirouhetta (pakaste)
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Texmex-mausteseosta
1 tl
Ruokokidesokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen

Rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna quorn-rouheen hieman sulaa. Kuullota kuoritut sipuli ja valkosipulinkynnet pannulla öljyssä mausteseoksen ja sokerin kanssa.
Siirrä kaikki murekemassan ainekset monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi, hieman karkeaksi massaksi. Pyörittele massasta pyöreitä pullia. Paista pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.7.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

372

89

6,0 g

1,0 g

5,3 g

1,3 g

0,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (300 g) quorn-sieniproteiinirouhetta (pakaste),

Valkosipulinkynttä,

1 rkl Texmex-mausteseosta,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli