Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raejuusto-banaaniletut

timer-icon45 min
Fork and knife
4 Annosta
Raejuusto-banaaniletut maistuvat proteiinipitoisena aamiaisena sekä väli- ja iltapalana. Näihin lettuihin voit käyttää myös ruskeapilkkuiset, hieman ylikypsät banaanit.

Ainekset

2 kpl
banaania
2 kpl
kananmunaa
200 g
(1 prk) raejuustoa
1 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 rkl
rypsiöljyä

Lisäksi

öljyä tai margariinia
pensasmustikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori banaanit. Mittaa kaikki lettujen ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.

2 kpl
banaania
2 kpl
kananmunaa
200 g
(1 prk) raejuustoa
1 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 rkl
rypsiöljyä
2

Laita lettupannun koloihin hiukan rasvaa. Kuumenna pannu, lisää koloihin ruokalusikallinen taikinaa ja laske lieden lämpö keskilämmölle. Paista noin 3 minuuttia. Kun pinta on hyytynyt, käännä letut ja paista vielä pari minuuttia. Paista loput letut samoin. Tarjoa pensasmustikoiden kanssa.

öljyä tai margariinia
pensasmustikoita
Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 4.3.2019
|
Muokattu: 17.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

261

1093

12,8 g

3,3 g

16,0 g

7,8 g

1,8 g

19,8 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

öljyä tai margariinia,

pensasmustikoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli