Raejuusto-banaaniletut
Ainekset
Valmistus
Kuori banaanit. Mittaa kaikki lettujen ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Laita lettupannun koloihin hiukan rasvaa. Kuumenna pannu, lisää koloihin ruokalusikallinen taikinaa ja laske lieden lämpö keskilämmölle. Paista noin 3 minuuttia. Kun pinta on hyytynyt, käännä letut ja paista vielä pari minuuttia. Paista loput letut samoin. Tarjoa pensasmustikoiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
261
1093
12,8 g
3,3 g
16,0 g
7,8 g
1,8 g
19,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä tai margariinia,
pensasmustikoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli