Raejuustoletut ja katkarapusalsa
Ainekset
Katkarapusalsa
Valmistus
Valmista katkarapusalsa. Anna rapujen sulaa jääkaapissa ja valuta niistä neste pois. Pilko ravut, kurkku, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla, öljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita joukkoon persilja. Anna tekeytyä jääkapissa lettujen teon ajan.Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa katkarapusalsan kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.