Raejuustoletut ja katkarapusalsa

arvosana4/5

(1)arvio
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) raejuustoa
2 dlmaitoa
1 kplkananmuna
1/2 tlsuolaa
1 dlgrahamjauhoja
1 dlvehnäjauhoja

Katkarapusalsa

1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
pala tuoretta kurkkua
2 kplkevätsipulinvartta
1/2 kplpunaista chiliä
2 rkllimetinmehua
1 rkloliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista katkarapusalsa. Anna rapujen sulaa jääkaapissa ja valuta niistä neste pois. Pilko ravut, kurkku, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla, öljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita joukkoon persilja. Anna tekeytyä jääkapissa lettujen teon ajan.Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa katkarapusalsan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä