Raejuustoletut ja katkarapusalsa - Yhteishyvä

Raejuustoletut ja katkarapusalsa

???
Kappaleita
12
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) raejuustoa
2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Vehnäjauhoja

KATKARAPUSALSA

1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
Pala tuoretta kurkkua
2 kpl
Kevätsipulinvartta
1/2 kpl
Punaista chiliä
2 rkl
Limetinmehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Valmista katkarapusalsa. Anna rapujen sulaa jääkaapissa ja valuta niistä neste pois. Pilko ravut, kurkku, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita ainekset ja mausta limetinmehulla, öljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita joukkoon persilja. Anna tekeytyä jääkapissa lettujen teon ajan.Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi. Tarjoa katkarapusalsan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa