Raikas kaali-ananassalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/4 kplvalkokaalia
2 kplporkkanaa
1/4 kplkurkkua
150 g(1 prk, 227/150 g) ananasmurskaa

Kastike

3 rklrypsiöljyä
2 rklsitruunanmehua
1 tlsinappia
1/2 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Poista kaalista uloimmat lehdet ja kova kanta. Kuori porkkanat. Leikkaa kaali ja porkkanat ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kurkku. Sekoita ainekset ananasmurskan kanssa.

    MääräAinesosa
    1/4 kplvalkokaalia
    2 kplporkkanaa
    1/4 kplkurkkua
    150 g(1 prk, 227/150 g) ananasmurskaa
  2. 2

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

    MääräAinesosa
    3 rklrypsiöljyä
    2 rklsitruunanmehua
    1 tlsinappia
    1/2 tlsuolaa
    1/4 tlrouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä