Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas kaali-ananassalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 kpl
(1/4) valkokaalia
2 kpl
Porkkanaa
1/4 kpl
(1/4) kurkkua
1 kpl
(227/150 g) ananasmurskaa

Kastike

3 rkl
Öljyä
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista kaalista uloimmat lehdet ja kova kanta. Kuori porkkanat. Leikkaa kaali ja porkkanat ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kurkku. Sekoita ainekset ananasmurskan kanssa.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.