Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas kaali-ananassalaatti

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/4 kpl
valkokaalia
2 kpl
Porkkanaa
1/4 kpl
kurkkua
150 g
(1 prk, 227/150 g) ananasmurskaa

Kastike

3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
Sitruunanmehua
1 tl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista kaalista uloimmat lehdet ja kova kanta. Kuori porkkanat. Leikkaa kaali ja porkkanat ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kurkku. Sekoita ainekset ananasmurskan kanssa.

1/4 kpl
valkokaalia
2 kpl
Porkkanaa
1/4 kpl
kurkkua
150 g
(1 prk, 227/150 g) ananasmurskaa
2

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
Sitruunanmehua
1 tl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 8.7.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

134

562

10,3 g

0,5 g

7,8 g

7,8 g

2,0 g

0,8 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli