Vaahdota kerma. Mittaa mustikat ja vaniljajogurtti teho- tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta sileäksi. Jaa mustikka-jogurttiseos neljään korkeareunaiseen juomalasiin (vetoisuus noin 3 dl). Kaada päälle sitruunajuomaa. Koristele kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla.
Vinkki: Vaihda mustikat puolukoiksi, mansikoiksi tai vaikkapa granaattiomenaksi. Vaniljajogurtin voit korvata millä tahansa maustetulla jogurtilla.
Vinkki: Vaihda mustikat puolukoiksi, mansikoiksi tai vaikkapa granaattiomenaksi. Vaniljajogurtin voit korvata millä tahansa maustetulla jogurtilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
204
854
9,0 g
5,8 g
25,8 g
25,3 g
1,0 g
3,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Vaahtokarkkeja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli