Raitajuuri-fetasalaatti
Ainekset
Valmistus
Pese ja keitä raitajuuret kuorineen kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa lohkoiksi. Sekoita öljy, limetinmehu ja mausteet ja valuta raitajuurien päälle. Anna marinoitua viileässä vähintään puolisen tuntia.
Huuhtele ja viipaloi päärynä kuorineen. Paahda siemensekoitusta kuivalla pannulla hetki. Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää pinnalle päärynät ja raitajuuret liemineen. Ripottele pinnalle siemenet ja murustettu fetajuusto.
Huuhtele ja viipaloi päärynä kuorineen. Paahda siemensekoitusta kuivalla pannulla hetki. Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää pinnalle päärynät ja raitajuuret liemineen. Ripottele pinnalle siemenet ja murustettu fetajuusto.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
162
679
10,8 g
2,8 g
8,7 g
8,5 g
4,2 g
5,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Limetinmehua,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli