Ranskalainen broilerivuoka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ranskalainen broilerivuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Lehtisellerinvartta
3 kpl
Tuoretta tomaattia
1/2 kpl
(0,25 g) sahramia
5 dl
Kanalientä
1 kpl
Appelsiinin kuori ja puristettu mehu
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä broilerifileet öljyssä. Nosta fileet lämmitettyyn uunivuokaan ja peitä foliolla. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, porkkana- ja selleriviipaleet sekä tomaattikuutiot. Lisää sahrami ja kääntele hetken aikaa. Kaada päälle kanaliemi ja appelsiinin raastettu kuori sekä mehu. Keitä noin 5 minuuttia.Lisää pannulle broilerifileet sekä mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoile ranskalaisittain vaalean leivän tai riisin ja salaatin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.