Ranskalainen broilerivuoka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin fileepihviä
2 rkloliiviöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplporkkana
2 kpllehtisellerinvartta
3 kpltuoretta tomaattia
1/2 kpl(0,25 g) sahramia
5 dlkanalientä
1 kplappelsiinin kuori ja puristettu mehu
1 tlsuolaa
1/4 tlcayennenpippuria

Valmistus

  1. 1

    Kypsennä broilerifileet öljyssä. Nosta fileet lämmitettyyn uunivuokaan ja peitä foliolla. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, porkkana- ja selleriviipaleet sekä tomaattikuutiot. Lisää sahrami ja kääntele hetken aikaa. Kaada päälle kanaliemi ja appelsiinin raastettu kuori sekä mehu. Keitä noin 5 minuuttia.Lisää pannulle broilerifileet sekä mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoile ranskalaisittain vaalean leivän tai riisin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä