Kuori ja pilko keitetyt perunat ja sipuli. Hienonna kapriksia hieman. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta perunoiden päälle. Sekoita ja anna salaatin maustua puolisen tuntia viileässä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
196
818
7,8 g
1,0 g
26,0 g
1,2 g
2,0 g
3,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Kapriksia,
1 rkl Vettä,
2 tl Dijoninsinappia,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli