Kuori ja pilko keitetyt perunat ja sipuli. Hienonna kapriksia hieman. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta perunoiden päälle. Sekoita ja anna salaatin maustua puolisen tuntia viileässä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
818
196
7,8 g
1,0 g
26,0 g
1,2 g
2,0 g
3,2 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Kapriksia,
1 rkl Vettä,
2 tl Dijoninsinappia,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli