Säädä uuni 180 asteeseen.
Viipaloi raparperit, kuori ja viipaloi banaanit ja murenna halva. Yhdistä raparperit, banaanit, halva ja sokeri korkeareunaisessa piirakkavuoassa (⌀ 24 cm). Peitä vuoka foliolla ja laita uuniin 20 minuutiksi.
Sekoita huoneenlämpöinen rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kaurahiutaleet ja fariinisokeri.
Ota vuoka uunista. Poista folio ja levitä kauraseos tasaisesti raparperien ja banaanien päälle. Paista vielä 25–30 minuuttia.
Tarjoile jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3182
760
30,8 g
9,8 g
104,3 g
77,8 g
8,5 g
10,8 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
jäätelöä,
vaniljakastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli