Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raparperihilloke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
1 1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Kardemummaa

Tarjoiluun:

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
2 rkl
Perunajauhoja
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
Vaniljajäätelöä
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
|
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.