Raparperihilloke

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 l(n. 600 g) raparperinpaloja
1 1/2 dlsokeria
2 rklperunajauhoja
1 tlkardemummaa

Tarjoiluun:

vaniljajäätelöä

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.

    MääräAinesosa
    1 l(n. 600 g) raparperinpaloja
    2 rklperunajauhoja
    1 1/2 dlsokeria
    1 tlkardemummaa
    vaniljajäätelöä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
6.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä