Raparperihilloke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Raparperihilloke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
1 1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Kardemummaa

tarjoiluun:

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
2 rkl
Perunajauhoja
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
Vaniljajäätelöä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.