Raparperihilloke
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 1 l | (n. 600 g) raparperinpaloja |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 tl | kardemummaa |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| vaniljajäätelöä | |
- 1.
Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.
Raparperihilloke
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | (n. 600 g) raparperinpaloja |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 tl | kardemummaa |
Tarjoiluun: | |
| vaniljajäätelöä | |
Valmistus
- 1
Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.
Määrä Ainesosa 1 l (n. 600 g) raparperinpaloja 2 rkl perunajauhoja 1 1/2 dl sokeria 1 tl kardemummaa vaniljajäätelöä
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
6.9.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












