Raparperihilloke
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 1 l | (n. 600 g) raparperinpaloja |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 tl | kardemummaa |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| vaniljajäätelöä | |
- 1.
Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.
Raparperihilloke
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | (n. 600 g) raparperinpaloja |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 tl | kardemummaa |
Tarjoiluun: | |
| vaniljajäätelöä | |
Valmistus
- 1
Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.
Määrä Ainesosa 1 l (n. 600 g) raparperinpaloja 2 rkl perunajauhoja 1 1/2 dl sokeria 1 tl kardemummaa vaniljajäätelöä
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
6.9.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























