Raparperihilloke - Yhteishyvä

Raparperihilloke

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
1 1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Perunajauhoja
1 tl
Kardemummaa

TARJOILUUN:

Vaniljajäätelöä

Näin teet

1

Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.

1 l
(n. 600 g) raparperinpaloja
2 rkl
Perunajauhoja
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
Vaniljajäätelöä
Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 6.9.2018
Jaa Somessa