Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Säädä uuni 180 asteeseen.
Pähkinä-suklaakeksit: Rouhi suklaa ja pähkinät. Sekoita ne taikinaan. Muotoile taikina noin 5 cm:n paksuiseksi pötköksi ja leikkaa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
Valkosuklaa-karpalokeksit: Rouhi suklaa. Sekoita suklaa ja kuivatut karpalot taikinaan. Muotoile taikina noin 5 cm:n paksuiseksi pötköksi ja leikkaa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
Laita keksit leivinpaperille pellille. Paista uunissa noin 5–10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
20
83
1,5 g
0,5 g
1,1 g
1,1 g
0,3 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (400 g) murotaikinaa,
100 g Tummaa suklaata,
1 paketti (400 g) murotaikinaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli