Rapeat parmesaanikasvikset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rapeat parmesaanikasvikset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisäkkeenä. Kokeile myös varsikukkakaalia!

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
160 g
varsikukkakaalia tai kukkakaalia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Parmesaaniraastetta
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.

Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.

Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.

Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.