Rapeat parmesaanikasvikset

Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisukkeena.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkesäkurpitsa
160 gkukkakaalia
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkloliiviöljyä
3 rklparmesaaniraastetta
1 tlrakuunaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.

    Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.

    Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.

    Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä