Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapeat parmesaanikasvikset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisukkeena.

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
160 g
kukkakaalia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Parmesaaniraastetta
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.

Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.

Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.

Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.