Rapeat parmesaanikasvikset

Nappaa talteen!
Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisukkeena.
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 160 g | kukkakaalia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| 1 tl | rakuunaa |
- 1.
Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.
Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.
Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.
Rapeat parmesaanikasvikset
Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisukkeena.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 160 g | kukkakaalia |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| 1 tl | rakuunaa |
Valmistus
- 1
Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.
Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.
Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























