Ratatouille eli nizzalainen kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ratatouille eli nizzalainen kasvispata

Ratatouille eli nizzalainen kasvispata

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ratatouille valmistuu paprikoista, munakoisosta, kesäkurpitsasta ja mausteista.

Ainekset

3 kpl
Eriväristä paprikaa
2 kpl
Munakoisoa
2 kpl
Kesäkurpitsaa
6 kpl
Tomaattia
2 kpl
Sipulia
3 rkl
Oliiviöljyä
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Korianteria
1 kpl
Laakerinlehti
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele paprikat. Kuori ja kuutioi munakoisot. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Kuori ja pieni tomaatit. Kuori irtoaa helposti, kun kastat tomaatin hetkeksi kiehuvaan veteen. Kuori ja pieni sipulit.

3 kpl
Eriväristä paprikaa
2 kpl
Munakoisoa
2 kpl
Kesäkurpitsaa
6 kpl
Tomaattia
2 kpl
Sipulia
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
2

Kuullota öljyssä silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet ja munakoisokuutiot. Lisää kesäkurpitsapalat ja jatka paistamista noin 5 minuutin ajan. Lisää paprika- ja tomaattipalat sekä mausteet.

3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Silputtua persiljaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Laakerinlehti
1/2 tl
Korianteria
3

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin ½ tunnin ajan. Tarjoile kuumana tai haaleana leivän kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.