Retkeilijän rukiiset eväät

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 rklmaksapasteijaa
1 rklsinappia
4 kplruislimppua
4 kplsavujuustoviipaletta
8 kplkirsikkatomaattia
1/4 kplpunasipulia
2 tlkuivattua oreganoa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita keskenään maksapasteija ja sinappi, voitele leipäpalat seoksella. Aseta päälle savujuustoa. Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Aseta leipien päälle. Ripottele päällimmäiseksi oreganoa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025