Retkeilijän rukiiset eväät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Retkeilijän rukiiset eväät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 rkl
Maksapasteijaa
1 rkl
Sinappia
4 kpl
Ruislimppua
4 kpl
Savujuustoviipaletta
8 kpl
Kirsikkatomaattia
1/4 kpl
Punasipulia
2 tl
Kuivattua oreganoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita keskenään maksapasteija ja sinappi, voitele leipäpalat seoksella. Aseta päälle savujuustoa. Leikkaa kirsikkatomaatit viipaleiksi, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Aseta leipien päälle. Ripottele päällimmäiseksi oreganoa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.