Rieskapizzat

Arvostele resepti
2 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(2 kpl) lapin perunarieskaa
1 dlpastakastiketta
125 gkirsikkatomaatteja
100 gtuoreita herkkusieniä
1/2 kplsipulia
10 kpl(kevyt) meetvurstia
1 dloliivirenkaita
1 tlkuivattua basilikaa
1 1/2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä