Rieskapizzat
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (2 kpl) lapin perunarieskaa |
| 1 dl | pastakastiketta |
| 125 g | kirsikkatomaatteja |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1/2 kpl | sipulia |
| 10 kpl | (kevyt) meetvurstia |
| 1 dl | oliivirenkaita |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 1/2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.
Rieskapizzat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (2 kpl) lapin perunarieskaa |
| 1 dl | pastakastiketta |
| 125 g | kirsikkatomaatteja |
| 100 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1/2 kpl | sipulia |
| 10 kpl | (kevyt) meetvurstia |
| 1 dl | oliivirenkaita |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1 1/2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























