Rieskapizzat | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rieskapizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(2 kpl) lapin perunarieskaa
1 dl
Pastakastiketta
125 g
Kirsikkatomaatteja
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1/2 kpl
Sipulia
10 kpl
(kevyt) meetvurstia
1 dl
Oliivirenkaita
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.