Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rieskapizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(2 kpl) lapin perunarieskaa
1 dl
Pastakastiketta
125 g
Kirsikkatomaatteja
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1/2 kpl
Sipulia
10 kpl
(kevyt) meetvurstia
1 dl
Oliivirenkaita
1 tl
Kuivattua basilikaa
1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.