Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kgnaudan raakakypsytettyä sisäfileetä kapeammasta päästän
2 rklrypsiöljyä
2 rklkarkeaa merisuolaa
2 tlsokeria
2 rklkokonaisia mustapippureita rouhittuina
roseepippureita koristeluun

Valmistus

  1. 1

    Poista fileen pinnasta kaikki mahdolliset kalvot ja jänteet. Hiero lihaan ensin hiukan päälle konjakkia tai öljyä. Taputtele sen päälle sitten suola, sokeri ja pippurit. Kiedo liha muoviin ja nosta vuokaan. Laita lihan päälle pieni paino, vaikkapa leikkuulauta. Nosta vuoka jääkaappiin vuorokaudeksi maustumaan. Käännä sitä kerran maustumisen aikana.Ota liha painon alta vuoasta ja pakasta ainakin puoli vuorokautta. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi kohmeisena tai puolijäisenä. Koristele roseepippurein.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
PIrjo Muurinen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä