Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisi-kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Porkkanaa
1 1/5 l
Vettäja 2 kalaliemikuutiota
1/2 rkl
Kokonaisia viherpippureita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Valmiita kalasuikaleita
1 1/2 dl
Pikariisiä
1/2 rkl
Kuivattua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Vijakainen
Julkaistu: 29.12.2004
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.