Riisi-kalakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Riisi-kalakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Porkkanaa
1 1/5 l
Vettäja 2 kalaliemikuutiota
1/2 rkl
Kokonaisia viherpippureita
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Valmiita kalasuikaleita
1 1/2 dl
Pikariisiä
1/2 rkl
Kuivattua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Vijakainen
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.