Riisi-kalakeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplpurjoa
2 kplporkkanaa
1 1/5 lvettäja 2 kalaliemikuutiota
1/2 rklkokonaisia viherpippureita
2 kplvalkosipulinkynttä
400 gvalmiita kalasuikaleita
1 1/2 dlpikariisiä
1/2 rklkuivattua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Vijakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä