Riisi-kalakeitto

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | purjoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 1/5 l | vettäja 2 kalaliemikuutiota |
| 1/2 rkl | kokonaisia viherpippureita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | valmiita kalasuikaleita |
| 1 1/2 dl | pikariisiä |
| 1/2 rkl | kuivattua tilliä |
- 1.
Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.
Riisi-kalakeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | purjoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 1/5 l | vettäja 2 kalaliemikuutiota |
| 1/2 rkl | kokonaisia viherpippureita |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 400 g | valmiita kalasuikaleita |
| 1 1/2 dl | pikariisiä |
| 1/2 rkl | kuivattua tilliä |
Valmistus
- 1
Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























