Levitä perunat pellille leivinpaperille ja paista pakkauksen ohjeen mukaan.
Siirrä kypsät perunat vieriviereen pellille. Ripottele juusto perunoiden pinnalle. Jaa nyhtöpossu nokareiksi juuston päälle. Jatka paistoa uunin ylätasolla grillivastuksella noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
Lisää ranskankerma nokareina pinnalle. Pese lime ja leikkaa se lohkoiksi. Viimeistele annos limellä, jalapenoilla ja halutessasi korianterilla.
Vinkki: Ronskisten kylkeen sopii makean tulinen paholaisenhillo.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
965
4037
46,5 g
21,0 g
103,0 g
5,5 g
3,0 g
28,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl cheddarjuustoraastetta,
jalapenoviipaleita,
(1 ruukku korianteria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli