Ronskikset nyhtöpossulla
Ainekset
Valmistus
Levitä perunat pellille leivinpaperille ja paista pakkauksen ohjeen mukaan.
Siirrä kypsät perunat vieriviereen pellille. Ripottele juusto perunoiden pinnalle. Jaa nyhtöpossu nokareiksi juuston päälle. Jatka paistoa uunin ylätasolla grillivastuksella noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
Lisää ranskankerma nokareina pinnalle. Pese lime ja leikkaa se lohkoiksi. Viimeistele annos limellä, jalapenoilla ja halutessasi korianterilla.
Vinkki: Ronskisten kylkeen sopii makean tulinen paholaisenhillo.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
965
4037
46,5 g
21,0 g
103,0 g
5,5 g
3,0 g
28,0 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl cheddarjuustoraastetta,
jalapenoviipaleita,
(1 ruukku korianteria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli