Rosollihyytelö | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rosollihyytelö

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 300 g) valmista rosollia
4 kpl
Liivatelehteä
4 dl
Kasvislientä
4 rkl
Säilykepunajuurten lientä

punainen kermavaahto:

2 dl
Kuohukermaa
2 tl
Säilykepunajuurten lientä
Sokeria ja rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita rosolliainekset. Painele rosolli tasaisesti noin 1,5 l rengasmaiseen kakkuvuokaan. Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kuumenna kattilassa kasvisliemi ja sekoita joukkoon punajuuriliemi. Liuota puristetut liivatteet kasviliemeen. Valuta liivateseosta tasaisesti rosollivuokaan niin, että rosolli peittyy. Nosta vuoka hyytymään kylmään yön yli. Vaahdota kerma ja mausta ja värjää se punajuuriliemellä. Kumoa rosolli tarjoiluvadille ja lusikoi kermavaahtoa rosollin keskelle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.