Rouheiset seitipihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rouheiset seitipihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakasteseitiä (4x100 g)
1 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kananmuna
4 rkl
Auringonkukansiemeniä
10 kpl
Tuoretta basilikanlehteä
4 rkl
Kaurahiutaleita
1 dl
Parmesaaniraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kääntele puolisulaneet seitipalat ensin jauhoissa ja sitten vatkatussa munassa. Murskaa siemenet morttelissa tai pienessä tehosekoittimessa karkeaksi. Hienonna basilikanlehdet. Sekoita lautasella siemenmurska, hiutaleet, parmesaaniraaste, basilikanlehdet ja mausteet keskenään.Kääntele seitifileet seoksessa. Paista kalapalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoile perunamuusin ja sitruunalohkojen kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.