Rouheiset seitipihvit

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpakasteseitiä (4x100 g)
1 dlvehnäjauhoja
1 kplkananmuna
4 rklauringonkukansiemeniä
10 kpltuoretta basilikanlehteä
4 rklkaurahiutaleita
1 dlparmesaaniraastetta
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rklöljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kääntele puolisulaneet seitipalat ensin jauhoissa ja sitten vatkatussa munassa. Murskaa siemenet morttelissa tai pienessä tehosekoittimessa karkeaksi. Hienonna basilikanlehdet. Sekoita lautasella siemenmurska, hiutaleet, parmesaaniraaste, basilikanlehdet ja mausteet keskenään.Kääntele seitifileet seoksessa. Paista kalapalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoile perunamuusin ja sitruunalohkojen kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä