Ruis-puolukkamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruis-puolukkamuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Öljyä
2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisleseitä tai -hiutaleita
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Puolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää sokeri ja öljy. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sekoita lopuksi varovasti jäiset puolukat joukkoon. Jaa taikina muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.