Ruisleivät ja hernesosetahna

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) pakasteherneitä
1/2 dlkasvislientä
1/2 dlranskankermaa
1 - 2 tlpiparjuuritahnaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Tarjoiluun

ruisleipää

Valmistus

  1. 1

    'Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Soseuta herneet sauvasekoittimella kasvisliemessä tasaiseksi tahnaksi. Sekoita jäähtyneeseen soseeseen ranskankerma. Mausta piparjuurella, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa paahdettujen ruisleipien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Juväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reetta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä