Ruisleivät ja hernesosetahna | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruisleivät ja hernesosetahna

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1/2 dl
Kasvislientä
1/2 dl
Ranskankermaa
1 - 2 tl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

tarjoiluun

Ruisleipää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

'Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Soseuta herneet sauvasekoittimella kasvisliemessä tasaiseksi tahnaksi. Sekoita jäähtyneeseen soseeseen ranskankerma. Mausta piparjuurella, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa paahdettujen ruisleipien kanssa.

Resepti:
Elina Juväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reetta Viljakainen
Julkaistu: 23.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.