Ruisleivät ja hernesosetahna | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruisleivät ja hernesosetahna

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1/2 dl
Kasvislientä
1/2 dl
Ranskankermaa
1 - 2 tl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

tarjoiluun

Ruisleipää

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

'Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Soseuta herneet sauvasekoittimella kasvisliemessä tasaiseksi tahnaksi. Sekoita jäähtyneeseen soseeseen ranskankerma. Mausta piparjuurella, suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Tarjoa paahdettujen ruisleipien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Juväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reetta Viljakainen
Julkaistu: 23.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.