Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruispalapizza

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruispala-leipää
Maustettua kevyttuorejuustoa
1 - 2 rkl
Suikaleita savukinkkua
2 kpl
Tomaattia
Oreganoa
2 kpl
Mustaa oliivia
2 rkl
Juustoraastetta, pizzajuustoa tai sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele ruispala tuorejuustolla. Levitä päälle kinkkusuikaleet ja tomaattiviipaleet. Sirottele päälle hiukan oreganoa ja pane muutama oliivi. Sirottele pinnalle juusto. Kuumenna leipää mikroaaltouunissa noin 30-60 sekuntia mikron tehosta riippuen, eli kunnes juusto sulaa ja leipä on sisältäkin kuuma.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.