Ainekset

MääräAinesosa
7 dlvettä
50 ghiivaa
1 1/2 tlsuolaa
1 rklsokeria
6 dlruishiutaleita
8 dlvehnäjauhoja
1 dllaktoositontamargariinia

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva kulhoon ja liota veden joukkoon. Lisää suola, sokeri ja suurin osa jauhoista. Alusta. Lisää margariini ja loput jauhot. Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja leivinpaperin päälle pellille kohoamaan. Jaa kohonnut taikina 16 palaan. Voitele taikinalevyn pinta vedellä ja paista 200 asteessa n. 25 minuuttia.0705

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä