Rukiinen kalaburgeri
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 2 kpl | ruispalaa |
| 100 g | kirjolohta |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | tomaatti |
| 1 rkl | sinappista kurkkurelissiä tai punajuurisalaattia |
| ruohosipulia tai sipulirenkaita | |
| salaatinlehtiä |
- 1.
Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Sirottele paistinpannulle kevyesti suolaa ja kuumenna pannu. Pariloi lohiviipaleet pannussa nopeasti molemmin puolin ja mausta mustapippurilla. Paahda leivät kalan paistuessa. Nosta leivän pohjapuolikkaalle salaattia ja asettele päälle kala. Lisää höysteet ja nosta päälle leivän kansipala. Nauti kuumana.
Rukiinen kalaburgeri
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | ruispalaa |
| 100 g | kirjolohta |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | tomaatti |
| 1 rkl | sinappista kurkkurelissiä tai punajuurisalaattia |
| ruohosipulia tai sipulirenkaita | |
| salaatinlehtiä |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Sirottele paistinpannulle kevyesti suolaa ja kuumenna pannu. Pariloi lohiviipaleet pannussa nopeasti molemmin puolin ja mausta mustapippurilla. Paahda leivät kalan paistuessa. Nosta leivän pohjapuolikkaalle salaattia ja asettele päälle kala. Lisää höysteet ja nosta päälle leivän kansipala. Nauti kuumana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























