Rukiinen kalaburgeri | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen kalaburgeri

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Ruispalaa
100 g
Kirjolohta
Suolaa
Mustapippuria
1 kpl
Tomaatti
1 rkl
Sinappista kurkkurelissiä tai punajuurisalaattia
Ruohosipulia tai sipulirenkaita
Salaatinlehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Sirottele paistinpannulle kevyesti suolaa ja kuumenna pannu. Pariloi lohiviipaleet pannussa nopeasti molemmin puolin ja mausta mustapippurilla. Paahda leivät kalan paistuessa. Nosta leivän pohjapuolikkaalle salaattia ja asettele päälle kala. Lisää höysteet ja nosta päälle leivän kansipala. Nauti kuumana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.