Rukiinen sieni-sipulileipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen sieni-sipulileipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Punasipulia
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 rkl
Ruokosokeria
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
4 kpl
Ruisleipää
8 kpl
Kevytmetvurstiviipaletta
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Paista sieniä ja punasipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää sokeri ja balsamiviinietikka ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Aseta metvurstiviipaleet leiville. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta uunissa 5 minuuttia. Aseta päälle lämmintä sieni-sipuliseosta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.