Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rukiiset kinkku-juustotoastit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kokoa ruistoastit jääkaappiin valmiiksi edellisenä iltana. Koululainen voi lämmittää ne mikrossa välipalaksi.

Ainekset

4 kpl
Ohutta ruispalaleipää
3 - 4 rkl
Ketsuppia
1 kpl
Suippopaprika
2 kpl
Tomaattia
100 g
Palvikinkkua viipaleina
8 kpl
Sulatejuustoviipaletta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Irrota leipien kannet ja pohjat toisistaan. Voitele leivät ketsupilla.

4 kpl
Ohutta ruispalaleipää
3 - 4 rkl
Ketsuppia
2

Huuhtele kasvikset. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Suippopaprika
3

Levitä leipien pohjalle kinkkua, tomaattia ja paprikaa. Laita sulatejuustoviipaleet päälle. Paina kansi paikoilleen. Jos et tarjoa leipiä heti, laita ne jääkaappiin.

100 g
Palvikinkkua viipaleina
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Suippopaprika
8 kpl
Sulatejuustoviipaletta
4

Laita kaksi toastia lautaselle. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (900 W) 30–60 sekuntia, kunnes juusto sulaa. Valmista samoin loput toastit.

Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
|
Muokattu: 16.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

168

701

6,8 g

3,3 g

15,5 g

6,8 g

3,3 g

7,5 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli